Ook online zijn we u graag van dienst

Om u extra goed van dienst te zijn, bieden wij ook online hulp via het software-programma Team Viewer. Via deze beveiligde software kunnen wij, uitsluitend na uw toestemming en een persoonlijke toegangscode, de besturing op uw computer overnemen om aanpassingen te doen of met u mee te kijken. Op deze manier kunnen we snel met elkaar schakelen en u gemakkelijk voorzien van advies. Na het beƫindigen van de verbinding zal de software worden gedeactiveerd, en hebben wij geen toegang meer tot uw computer.

TeamViewer

Uitsluitend na uw toestemming en met een persoonlijke toegangscode kunnen wij de besturing op uw computer overnemen om aanpassingen te doen of met u mee te kijken. Op deze manier kunnen we snel met elkaar schakelen en u gemakkelijk voorzien van advies. Na het beƫindigen van de verbinding zal de software worden gedeactiveerd en hebben wij geen toegang meer tot uw computer.

Installeren TeamViewer

Neem dan eerst even contact met ons op. Vervolgens kunt u het kleine (gratis) software-programma van TeamViewer downloaden en installeren op uw PC.

klik op onderstaande link om de Lekx TeamViewer te downloaden:
https://get.teamviewer.com/fxqjka3