Sluit je aan bij een hecht team

Lekx Accountants bestaat uit een hechte club van vier vennoten en 35 medewerkers en zien onszelf als het financieel- administratief geweten van onze klanten. Dat zijn MKB-bedrijven die we met raad en daad op het financiële vlak bijgestaan. Onze kernwoorden zijn: accuratesse, service, informeel en collegialiteit. Met een gedegen advisering, soms in teamverband en altijd met twee benen op de grond, helpen wij onze klanten hun ambities waar te maken.

Daarvoor is een persoonlijke relatie met die klanten heel belangrijk. Om die reden werken we in kleine teams van twee mensen waardoor we van alles op de hoogte zijn en precies weten wat er binnen een bedrijf speelt. We doen graag zaken in de buurt, want 95% van onze klanten zit in de regio Woerden – Bodegraven en Alphen aan den Rijn. Die regiobinding geldt ook voor onze medewerkers. Voor een goede work-life balance moet je niet te veel reistijd hebben. Dus iedereen die bij ons werkt, woont ook in de buurt.

Om de work-life balance te onderstrepen hebben wij gedurende het jaar diverse team activiteiten met en zonder hun partners. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de verhalen thuis over de collega’s een gezicht krijgen en de verhalen van thuis ook bij ons. Naast deze grotere activiteiten worden ook jaarlijkse kleinere en soms creatieve avonden georganiseerd door het personeel. Want werken bij Lekx Accountants moet ook leuk zijn.

Misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team aan te vullen. Beschik je over de vereiste vakkennis en spreekt de zorg voor tevreden klanten, een no-nonsense mentaliteit en een grote mate van collegialiteit je aan? Dan komen we graag met je in gesprek!